meer over mij

Meer over mij weten?
Lees mijn manifest en bekijk mijn portfolio. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met burobecking.

Portfolio

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van producten die ik eerder (mede)ontwikkelde:

Empathy for Designers: Een initiatief gericht op het versterken en beschermen van de empathische kracht van designers in het sociale domein.
Mijn Plek: Een digitaal wachtplan voor mensen in een onveilige thuissituatie.
BUIT in de klas: Een lespakket om jongeren weerbaar te maken tegen uitbuiting.
Postventie Actieplannen Onderwijs: Actieplannen om onderwijsinstellingen te ondersteunen na een (poging tot) zelfdoding van een student.
Animatie Eetstoornissen: Deze animatie laat zien hoe de verschillende fasen van een eetstoornis werken. De animatie is doorspekt met links naar relevante informatie voor cliënten, hun naasten en professionals.
Skill Your Future: Lesmodules voor Burgerschap die matchen met de belevingswereld van leerlingen, impact maken én hen voorbereidt op hun toekomst. 
Red Alert app: Een app die leert hoe de risico’s van drugs te beperken en een melding geeft als er gevaarlijke drugs in de omloop zijn.
Mes Less: Preventie van messengeweld bij jongeren met behulp van Virtual Reality.
Family Habits: Een Europees project gericht op het verminderen van obesitas bij jongeren door het aanleren van gezonde ‘family habits’.
Vraag Maar app en online trainingen : Je weet pas of iemand aan zelfmoord denkt als je ernaar vraagt. Deze app en trainingen helpen dit gesprek te voeren.
Zelfmoordpreventiewijzer: Een hulpkaart met praktische tips en handvatten om op de juiste manier in gesprek te gaan over zelfmoordgedachten.
In Charge incl de 7 days challenge: Een lespakket gericht op het versterken van zelfcontrole en wilskracht. De bijbehorende app helpt de leerlingen om hun wilskracht te trainen.
Triagetool zelfmoordpreventie in de huisartsenpraktijk: Een tool die op basis van 5 vragen helpt om de juiste zorg te bieden.
Snel beter in je vel: Een online training die leert wat iemand zelf kan doen om lekkerder in zijn vel te zitten.
Mentaal vitaal: Een website voor iedereen die meer wil weten over mentale gezondheid en daar zelf mee aan de slag wil.
Stopstone: Een app die jongeren helpt bij het stoppen met roken.
Smokefreechallenge: Een wedstrijd waarbij alle leerlingen uit een klas afspreken een half jaar niet te roken.
Handreiking zelfmoordpreventie in het sociaal-economisch domein: Deze handreiking helpt medewerkers in het sociaal domein om cliënten met zelfmoordgedachten te herkennen en te ondersteunen.
MEAN time: Een concept dat zorgt voor verbinding en erkenning van jongeren die op een wachtlijst voor hulp staan.
Robbin: Een app die mensen met borstkanker in de periode van diagnose en behandeling met elkaar verbindt, versterkt en mentaal ondersteunt (die helaas niet meer in de lucht is, maar waar ik me met hart en ziel aan verbonden heb).